Ontstaan vanuit een passie!

Van Xanten Trading is ontstaan vanuit de passie voor het kopen en verkopen van allerlei verschillende goederen. Door de diversiteit van partijen, maar ook door de personen achter een bedrijf groeit ons enthousiasme en willen wij in contact komen met zowel grote als kleine ondernemingen. De vraag vanuit bedrijven wat te doen met bijvoorbeeld restvoorraden, beantwoorden wij door het kopen van de gehele partij. Dit betekent dat wij niet alleen de krenten uit pap kopen, maar ook de minder interessante goederen. Kortom, wij ontzorgen u!

Maar we doen meer voor u!

Wij willen ons onderscheiden van de concurrent door:
Niet te denken vanuit problemen, maar juist vanuit oplossingen
Snel te reageren op vragen via mail of telefoon,
Vooruit te betalen,
Goed bereikbaar te zijn, zowel via mail als telefoon
Afspraken na te komen
De gehele logistiek te regelen

Olaf van Xanten

OLAF VAN XANTEN

Ik ben Olaf van Xanten. Samen met mijn vrouw en 3 kinderen woon ik in Wijchen.
Naar jarenlang werkzaam te zijn geweest in het bankwezen heb ik de stap genomen om een handelsonderneming te starten.

Mijn passie voor in- en verkoop is begonnen via marktplaats. Dit begon zich steeds meer uit te breiden en steeds vaker kocht ik verschillende (kleine) partijen goederen. Uiteindelijk heb ik de stap genomen en ben volledig zelfstandig ondernemer geworden zowel nationaal als internationaal. Ik doe het werk echter niet alleen. Met Van Xanten Trading ben ik dagelijks op zoek naar nieuwe relaties en mooie partijen.

Wat zijn mijn drijfveren?
Mijn insteek is een langdurige werkrelatie op te bouwen en die begint vanuit de klantbehoefte. Door de juiste vragen te stellen inventariseer ik de wensen en behoeftes van mijn klanten. Ook samenwerkingen met andere partijen schuw ik zeker niet. Indien ik een deal kan maken tot ieders tevredenheid geeft mij dit een kick!

Problemen bestaan in mijn beleving niet. Ik ben iemand die kansen ziet en in oplossingen denkt.
Dit uit zich in het feit dat ik mijn relaties volledig wil ontzorgen!

GEÏNTERESSEERD IN VAN XANTEN TRADING?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, heeft u vragen, of wilt u direct een restpartij verkopen of kopen, schroom niet en neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op!