Over

Partijhandelaar met passie!

Van Xanten Trading is één van die partijhandelaren met echte passie voor het vak. We helpen bedrijven op een nette en efficiënte manier van overtollige goederen af. Waar we maar kunnen, bieden wij de ondersteuning die nodig is. Je kunt onbruikbare partijen goederen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen alles tot volle tevredenheid.

 

Voor groot en klein

Wij worden blij van een grote diversiteit aan partijen en van de mensen die achter deze partijen schuilgaan. Ons enthousiasme groeit dan ook zodra we in contact komen met nog meer ondernemingen, zowel groot als klein. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Niet alleen de krenten

Wat te doen met restvoorraden? Voor deze vraag zien veel bedrijven zich gesteld. Wij beantwoorden die vraag door het kopen van de gehele partij. Dit betekent dat wij niet alleen de krenten uit pap kopen, maar ook de minder interessante goederen. Kortom, wij ontzorgen jou!

Anders dan andere

De manier waarin Van Xanten Trading zich vooral onderscheidt van andere partijhandelaren is onze manier van werken. Wij geloven in een zakelijke maar tevens hartelijke en transparante handelswijze.

We betalen vooraf

Waarin Van Xanten Trading zich onderscheidt van andere partijhandelaren, is dat we vooraf betalen. Dit geeft jou de zo gewenste extra financiële zekerheid. Of anders gezegd, het geeft jou de rust en garantie dat jouw onbruikbare partijen op de meest gunstige manier van de hand gedaan worden. Dus; precies wat jij wil!

Kringloopeconomie

Een andere geruststellende gedachte is dat wij ervoor zorgen dat jouw goederen een tweede kans krijgen. Van Xanten Trading is één van de beste partijhandelaren met een stevig netwerk van inkopers in zowel binnen- als buitenland. Samen gaan we zo kapitaalvernietiging tegen.

Vele afzetkanalen

In de loop der jaren hebben wij een solide netwerk opgebouwd van afzetkanalen in Nederland en daarbuiten. Heb je interesse in één of meer partijen die wij hebben opgekocht? We hebben goederen voor marktkooplieden, handels-ondernemingen, eindgebruikers en export.

Van Xanten trading

Wat ons nog meer van andere partijhandelaren onderscheidt?

Oplossingen

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen.

Snelheid

Wij reageren snel op vragen via mail, telefoon of app.

Bereikbaarheid

Wij zijn goed bereikbaar.

Punctueel

Afspraak is afspraak.

Van a tot z

Wij regelen alles en betalen vooraf.

Transparant

Zakelijke, hartelijke en transparante handelswijze.

OLAF VAN XANTEN

“Ik ben Olaf van Xanten en samen met mijn vrouw en 3 kinderen woon ik in Wijchen. Na jaren in het bankwezen gewerkt te hebben, ben ik mijn eigen handelsonderneming gestart. Dat doe ik niet alleen! Intussen zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare nationale en internationale handelspartner. Mijn insteek is om een langdurige en transparante relatie op te bouwen. Bel, app of mail me!”

voor verkopers

Zou jij graag jouw voorraad kwijt willen?

voor inkopers

Heb jij interesse in het opkopen van voorraad?