Werkwijze

Hoe werkt Van Xanten Trading?

Wij zijn opkoper en verkoper van uiteenlopende producten. 
Of het daarbij gaat om één pallet of om honderden pallets, maakt niet uit. 

Wat doen we niet?

Omdat we in vrijwel alle productgroepen handelen, is het eenvoudiger om aan te geven waarin we niet handelen: particuliere inboedels!

Ontzorgen

Wij hebben veel ervaring in het opkopen en verkopen van goederen. Mede daardoor kunnen en willen wij jou zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Onze dienstverlening is erop gericht om jou volledig te ontzorgen.

Langdurige samenwerking, zowel nationaal als internationaal

Wij streven naar een langdurige samenwerking. Op die manier kunnen we de koop van de goederen heel effectief en efficiënt afhandelen. We doen zowel nationaal als internationaal zaken. Als we voor het eerst zaken met je doen, willen we graag even persoonlijk kennismaken mits de afstand dat toelaat natuurlijk.

We betalen vooraf

Waarin Van Xanten Trading zich onderscheidt van andere partijhandelaren, is dat we vooraf betalen. Dit geeft jou de zo gewenste extra financiële zekerheid. Of anders gezegd, het geeft jou de rust en garantie dat jouw onbruikbare partijen op de meest gunstige manier van de hand gedaan worden. Dus; precies wat jij wil!

Kringloopeconomie

Een andere geruststellende gedachte is dat wij ervoor zorgen dat jouw goederen een tweede kans krijgen. Van Xanten Trading is één van de beste partijhandelaren met een stevig netwerk van inkopers in zowel binnen- als buitenland. Samen gaan we zo kapitaalvernietiging tegen.

Vele afzetkanalen

In de loop der jaren hebben wij een solide netwerk opgebouwd van afzetkanalen in Nederland en daarbuiten. Heb je interesse in één of meer partijen die wij hebben opgekocht? We hebben goederen voor marktkooplieden, handels-ondernemingen, eindgebruikers en export.

Partijhandelaar met passie!

Van Xanten Trading is één van die partijhandelaren met echte passie voor het vak. We helpen bedrijven op een nette en efficiënte manier van overtollige goederen af. Waar we maar kunnen, bieden wij de ondersteuning die nodig is. Je kunt onbruikbare partijen goederen met een gerust hart aan ons overlaten. Wij regelen alles tot volle tevredenheid.

 

voor verkopers

Zou jij graag jouw voorraad kwijt willen?

voor inkopers

Heb jij interesse in het opkopen van voorraad?