Voor verkopers

Opkoper van alles

Goederen die lang in een magazijn of winkel liggen, hebben een te lage omloopsnelheid en dus ook een te lage omzetsnelheid. Wel nemen ze ruimte in en dat kost geld. Tijd om je er snel van te ontdoen. Van Xanten Trading is opkoper van alles. Of het nu gaat om seizoensartikelen, incourante voorraden, assortimentswisselingen of faillissementen, wij kopen alles. Ook geven wij producten, die om welke reden dan ook niet meer als nieuw verkocht kunnen worden, graag een tweede kans. Dus ook producten met een productiefout, lichte beschadiging, gescheurde verpakking of geretourneerde artikelen nemen we snel van je over.

Liquiditeit

Heb je snel geld nodig? Verkoop ons dan de voorraden die je zelf niet direct kwijt kunt. Als opkoper van alles krijg jij van ons een eerlijke prijs en beschik je snel over liquide middelen.

Wanneer opkopen?

Overproductie

Als ‘opkoper van alles’ kopen wij goederen die tijdens de verschillende fases van het productieproces overtollig zijn geworden. Je productiehallen en magazijnen komen dan niet vol te liggen met overbodige producten die toch niet gebruikt worden. Wij kopen deze restpartijen op tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Meer over restpartijen

Geef retourgoederen een tweede kans

Soms zijn artikelen niet meer als nieuw te verkopen, bijvoorbeeld omdat je ze retour hebt ontvangen. Als je je klanten een onberispelijke kwaliteit wilt leveren, is het beter om de retourgoederen via ons een tweede kans te geven. Zo helpen we het milieu en is er geen sprake van kapitaalvernietiging.

Meer over retourgoederen

Artikelen winkeldochters

Als bepaalde productgroepen niet goed lopen, ligt het voor de hand om het assortiment aan te passen. Misschien besluit je zelfs om de winkels om te bouwen. Dat heeft grote gevolgen voor de artikelen die op de schappen en in de magazijnen liggen. Wij zijn opkoper van alles, dus ook van partijhandel, en zorgen dat je snel verder kunt.

Meer over partijhandel

Faillissement

Mocht je onverhoopt failliet gaan, weet dan dat wij alles-in-1-keer van je overnemen. Wij zijn met recht opkoper van alles. Zo krijg jij een kapitaalinjectie om je zaken zo gunstig mogelijk af te ronden. Laat de curator contact met ons opnemen en wij doen de rest.

Meer over faillisementspartijen

Vooruitbetaling

Van Xanten Trading is een professionele en prettige zakenpartner. Wij maken goede afspraken, bijvoorbeeld of we alles-in-1-keer kopen, over het vervoer en de prijs. Ook kun je met ons een vooruitbetaling overeenkomen. Lees verder op de pagina ‘Werkwijze’ hoe we te werk gaan of bel ons direct op 06-25528400. Appen of mailen kan ook!

Van Xanten trading

Wat ons nog meer van andere partijhandelaren onderscheidt?

Oplossingen

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen.

Snelheid

Wij reageren snel op vragen via mail, telefoon of app.

Bereikbaarheid

Wij zijn goed bereikbaar.

Punctueel

Afspraak is afspraak.

Van a tot z

Wij regelen alles en betalen vooraf.

Transparant

Zakelijke, hartelijke en transparante handelswijze.

voor verkopers

Zou jij graag jouw voorraad kwijt willen?

voor inkopers

Heb jij interesse in het opkopen van voorraad?