Partijverkoop

Partijverkoop bij Van Xanten Trading

Wij houden ons bij Van Xanten Trading bezig met het kopen en verkopen van grote partijen goederen. Goederen waar de ene partij geen doel meer voor heeft, kan voor een ander nog bijzonder nuttig zijn. Via onze partijverkoop geven we producten een nieuwe kans!

Voordelen van partijverkoop

Een partijverkoop klinkt groots en imposant, maar we luisteren graag naar wat je nodig hebt en denken natuurlijk met je mee. De producten uit een partijverkoop zijn voor veel doeleinden geschikt, zowel voor wederverkoop als voor eigen gebruik. In onze magazijnen hebben we een ontzettend divers aanbod aan producten tegen scherpe prijzen. Zoek je grotere hoeveelheden producten voor je bedrijf of winkel? Denk eens aan het inkopen van een restpartij. Met een partij verkoop je met meer winst.

Slim inkopen

In onze magazijnen hebben we voor ieder wat wils, van speelgoed tot schoonmaakmiddelen, van inventarissen tot woonaccessoires en elektronica. Door een partijhandel in te kopen kun je producten goedkoper aanbieden in je winkel, een leuke attentie meegeven aan je klanten of simpelweg geld besparen. In een restaurant of café zal niemand raar opkijken als er een miniem productiefoutje in een koffiekopje zit. Je kantoorpersoneel maakt het niet uit of een notitieblok bij de kantoorgroothandel of uit een faillissementsverkoop gekocht is. Geld besparen doe je met partijverkoop!

Hoe komen we aan onze partijen?

Het bedrijfsleven is altijd in beweging. Tijdens die bewegingen komt het regelmatig voor dat partijen goederen niet meer bruikbaar of verkoopbaar zijn. Denk aan een verkeerde afstelling van een machine, waardoor er een klein productiefoutje is ontstaan. Of een faillissement, waarbij de restvoorraad verkocht moet worden. Het komt ook voor dat fabrikanten met nieuwe modellen of producten komen, waardoor het oude model niet meer verkoopbaar is. In al die gevallen kunnen bedrijven een dergelijke partij verkopen aan ons. Al onze partijen zijn nieuw of tweedekans, nooit tweedehands!